Om oss

Wictus skal være Norges fremste leverandør på vedlikehold av verktøymaskiner. .

 

 

 

 

Vi satser sterkt i det norske markedet og har mål om å bygge opp kompetanse og kapasitet nære våre kunder. I tillegg til vedlikehold vil vi jobbe for økt tilgjengelighet, samt bedre utnyttelse av våre kunders maskiner. Våre ansatte har lang erfaring fra verkstedindustrien, og våre teknikere videreutvikles kontinuerlig for å tilby den aller beste servicen.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Mer om våre produkter og tjenester

Vi skaffer alt av deler til verktøymaskiner!
Vi har et bredt kontaktnett samt gode avtaler slik at kunden til enhver tid opplever konkurransedyktige leveringsbetingelser.

 

Brukte deler:

Vi har også et utvalg av brukte deler: Deleliste

Kontakt Morten Bakkerud på 95197763

Les mer

Wictus har fokus på å være med rett kompetanse der kundene er. Dette for å begrense kostnadene for kundene når uhellet er ute.

 

 

 

 

 

Wictus har fokus på kompetanse slik at vi skal løse alle breakdowns på en kosteffektiv måte. Skulle det være behov så lager vi gjerne en avtale med deg om oppmøte og eventuelt hvilken tid på døgnet det skulle være.

Les mer

Med et høyt kostnadsnivå er det viktig at maskinene har høy tilgjengelighet og at de har den nøyaktigheten som kreves .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å oppnå dette er det en forutsetning at man har et profesjonelt vedlikehold av maskinparken. Vi utfører forebyggende vedlikehold på alle typer verktøymaskiner. Vi utfører alt fra enkeltoppdrag til komplette vedlikeholdsplaner. Vi bruker vårt web- baserte system for oppfølging av våre kunders maskiner. Her kan kunden selv gå inn for å følge med på hva som er gjort og enkelt få ut avvikslister som brukes mot ISO 9001.

Les mer